INREGISTRARE

Taxe de participare până la 31 ianuarie 2020

Medic specialist membru SRG* – 650 lei
Medic specialist non-membru SRG – 900 lei
Rezident** – 300 lei
Însoțitor*** – 200 lei

Taxe de participare de la 1 februarie 2020

Medic specialist membru SRG* – 850 lei
Medic specialist non-membru SRG – 1200 lei
Rezident** – 450 lei
Însoțitor*** – 200 lei

Taxa de membru SRG – 150 lei

*Taxele reduse se aplică doar membrilor SRG cu cotizația de membru achitată la zi, în momentul înscrierii. Membrii societății cu cotizația de membru neachitată vor plăti taxa de participare de non-membru.

**Medicii rezidenți nu sunt obligați să achite taxa de membru SRG.
***Taxa de însoțitor poate fi achitată numai până la 5 martie 2020.

CONT BANCAR  IBAN: RO37 BRDE 410 SV 6686 5054 100, BRD București, Agenția Stirbei Voda, cod client: 27992400, cod fiscal SRG 14013760, Titular cont: Asociația Societatea Română de Glaucom, Swift Code: BRDEROBU, Moneda: lei

PLATEȘTE ONLINE CU UN CARD VISA ORI MASTERCARD! CLICK AICI!

Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar  este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision.

După achitarea taxei de participare vă rugăm să vă înregistrați completând formularul de mai jos și atașând dovada plății.